Udlejning

Et nyt veludstyret storkøkken er lige blevet færdigrenoveret og der kan dækkes på til 150 spisende gæster i den store multisal. Der kan formidles kontakt til en kogekone.


Alle lokaler kan lejes på timebasis til undervisning, møder, konferencer og lignende.

 

Omkring Gudum Sognehus er der store grønne områder og boldbaner til fri afbenyttelse. Legepladsen kan ses fra de fleste lokaler.

 

Gudum Sognehus er beliggende tæt på hovedvejen midt imellem Lemvig og Struer (Toftevej 19, 7620 Lemvig). Der er gode tilkørselsforhold, handicapvenlig adgang og lift.

 

Der er mulighed for at kombinere flere lokaler alt efter antallet af gæster og hvilken type aktivitet, der skal afholdes. Kombinationen af lokaler vil afspejle sig i prisen, men lokalerne kan lejes på timebasis til fx foreningsarbejde. Så kontakt den udlejningsansvarlige og få en snak om de mange muligheder, som Gudum Sognehus kan byde på.

 

Vel mødt i Gudum Sognehus, vi glæder os til at danne ramme om netop dit arrangement!

Udlejning


LEJ GUDUM SOGNEHUS TIL DIT NÆSTE MØDE, FEST, KURSUS, MOTIONSDAG, KONFIRMATION, FOREDRAG ETC.


 

Renoveringen af Gudum Sognehus er nu et veloverstået kapitel. Den gamle skole er nu moderniseret og nymalet, klar til at danne ramme om mange forskellige arrangementer og aktiviteter.


 

Der er mulighed for at leje lokaler i flere etager, som passer lige netop til din aktivitet eller fest. Der er store og små lokaler, gymnastiksal, skolekøkken samt store fælleområder, der kan benyttes.


UDLEJNINGSPRISER:

 

MULTISALEN:

2500 KR

 

LILLE FESTSAL:

1500 KR

 

UNGELOUNGE:

1200 KR

 

Ved leje af Gusum Sognehus (uanset sal)    så koster det altid:

15 kr pr. kuvert

500 kr. for rengøring

Gudum Sognehus  *  Toftevej 19  *  7620 Lemvig  *  TLF 22 5577 36